Патисон

-сезонний продукт-

Патисони є цінним джерелом мінеральних солей: калію, кальцію, фосфору. Є в них натрій, залізо, мідь, є і вітаміни В1, В2, в жовтих плодах присутній каротин і аскорбінова кислота. До речі вітаміну Е в них міститься більше, ніж в кабачках та гарбузі.

Присутній разом з ними крохмаль забезпечить виведення з організму зайвого жиру і токсичних речовин, пектин має властивості виводити «поганий» холестерин.

Патисони добре готувати з гострими і ароматними спеціями - вони переймають найменші нюанси смаку.
Click to order
Ваше Замовлення
Total: 
Ваше ім’я
Ваш телефон (у форматі 097.......)
Адреса доставки
E-mail
Коментарі
Оберіть спосіб доставки
ВАЖЛИВО (ми доставляємо лише у межах Києва на наступний день після замовлення): перевірте чи входить ваша адреса у зону доставки: https://greenpost.com.ua/maps